Op deze pagina vindt u een selectie van onze berichten. Voor de meest actuele berichten verwijzen wij naar onze Facebook pagina.

maart 2020

Corona nieuws

De huidige situatie zorgt voor een andere aanpak.
Durft, of kunt u niet naar buiten? Thuis zijn of thuiswerken wordt leuker met een fleurige bos bloemen in huis. Wij hebben de oplossing! Bel of mail uw bestelling door, ook kunt u een bestelling plaatsen in onze online winkel, wij bezorgen het op de plek waar u dat wil.
Bezorgen doen wij met gepaste voorzorgsmaatregelen! We bellen aan en als we zien dat u aanwezig bent zetten we het boeket in een emmer voor uw deur. U pakt het boeket uit de emmer en kunt vervolgens genieten van een prachtige bos bloemen.
Wij bezorgen uw bloemen veilig en contactloos. Afrekenen kan door middel van overmaken of wij sturen u een betaalverzoek.
Bloemrijke groet
Trend Flower

augustus 2019

Eerste prijs vakjury en de publieksprijs.

Sinds 2017 ben ik arrangeur van de stichting Corsoboot Honselersdijk en met veel plezier werk ik met een team aan het ontwerp en de uitvoering hiervan. In het weekend van 2, 3 en 4 augustus werd het harde werken van het team van Corsoboot Honselersdijk beloond. Iedere dag veel applaudisserende mensen langs de kant en mooie complimenten.  Vervolgens ontvingen we op zaterdagavond de eerste prijs van de vakjury. Helemaal te gek! En als klap op de vuurpijl mochten we op zondagavond ook nog de publieksprijs in ontvangst nemen.
Daar zijn we heel blij mee en dat moest uiteraard even gevierd worden.
Juanita van Dooremaal
Trend Flower

 

Corsoboot Honselersdijk 2019

Corsoboot Honselersdijk 2019


12-04-2019

Secretaressedag

Donderdag 18 april is het weer Secretaressedag. Een mooi moment om uw medewerk(st)er of assistent(e) in het zonnetje te zetten met een gaaf boeket.

Bestel uw boeket(ten) tijdig, zodat we de juiste bloemen voor u op voorraad hebben. Wij zorgen dan dat uw bestelling op tijd klaar staat of bezorgd wordt.

Bel 0174-642670, mail ons of kom langs in de winkel aan de Geestweg 43a te Naaldwijk.

Hieronder twee schitterende voorbeelden. Een boeket met een persoonlijk tintje of een mooie bos rozen kan natuurlijk ook.

Klein boeket € 17,50
Middel groot boeket € 25,-
Groot boeket € 40,-