Over ons

Wij zijn een team van enthousiaste, goed opgeleide bloemisten. Met passie voor ons vak! Passie, liefde, vakmanschap en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Ons professionele team staat altijd voor u klaar.

Of het nu gaat om een mooi boeket, bedrijfsbloemwerk, rouwarrangementen, bruidsarrangementen, mooie planten of zijdebloemen, wij adviseren u graag bij deze keuze.

Duurzaam

Omdat we het belangrijk vinden om bewust en duurzaam te ondernemen zijn wij alweer enige tijd gecertificeerd volgens de barometer duurzame bloemist. Dat houdt onder andere in dat we duurzaam gekweekte producten inkopen, dit zijn producten die milieu- en mensvriendelijk geteeld worden. Daarnaast hechten we grote waarde aan biologisch geteelde producten, deze producten komen veelal uit de volle grond en worden geteeld zonder gebruik van kunstmest en synthetische bestrijdingsmiddelen.. Ook gebruiken we zo veel mogelijk milieuvriendelijke materialen en verpakkingsmiddelen in onze winkel. Verder rijden we een schone bezorgauto en wordt er gekeken naar energiebesparing, afvalverwerking en schoonmaakmiddelen.

Duurzaam is geen hype, het hoort er gewoon bij!