Boeketten

Trend Flower beschikt het hele jaar over een brede sortering bloemen en planten die dagelijks vers worden aangevoerd. Wij maken de prachtigste boeketten met bloemsoorten passend bij het seizoen en bij de nieuwste trends. Het is altijd ons streven om zo veel mogelijk duurzaam gekweekte producten te gebruiken.

Bezorgen

Trend Flower bezorgd in het Westland, in het Wateringse Veld en in Hoek van Holland zelf. Voor de bezorging in de rest van Nederland en in het buitenland zijn wij aangesloten bij FloraNL. Bestellen kan via de webshop, in de winkel, telefonisch of per email. Besteld u vóór 13:00 uur dan kan uw bestelling dezelfde dag nog bezorgd worden (m.u.v. zon- en feestdagen).

Vaasgarantie

Trend Flower geeft een vaasgarantie van 5 à 7 dagen. Dit hangt af van het soort bloemen, de klimatologische omstandigheden en de verzorging. In de ideale situatie kan een boeket zelfs langer dan twee weken mooi blijven. Met een beetje aandacht kunt u optimaal genieten van onze bloemen.
Ondanks het feit dat wij dagelijks vers inkopen hebben we te maken met een natuurproduct. Tevens blijft ons vak mensenwerk. Mocht het zo zijn dat er iets aan uw boeket niet in orde is dan horen wij dit graag. Belangrijk is dat u direct contact met ons zoekt zodat wij vast kunnen stellen wat er mis is en het op kunnen lossen.